Dolar32.3673 TL
Euro34.6854 TL
Sterlin40.6584 TL
Aydın 19.5 °C
Açık

Başkan Ömer Günel oyunu kullandı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Kuşadalıların seçime yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Ömer Günel, “Sandıktan çıkacak sonucun kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  • 1
  • 82
Başkan Ömer Günel oyunu kullandı
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Başkan Ömer Günel oyunu, eşi Duygu Günel ve oğlu Ada Günel ile birlikte Rahime Bilici İlkokulu’ndaki 1273 numaralı sandıkta kullandı. Bir süre hemşehrileriyle de sohbet eden Başkan Ömer Günel, daha sonra oy kullanma işleminin gerçekleştiği diğer sandıkları dolaştı. Sandıktan çıkacak olan sonucun Türkiye ve Kuşadası’na hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Ömer Günel, “Önemli bir yerel seçim süreci yaşıyoruz. Tüm hemşehrilerime sandığa giderek vatandaşlık görevini yapmasını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (1)
  • Ahmet Köse

    Ahmet Köse

    Ömer bey başkanım selam....geçen temmuz ayında Bodrum dan ( 35 yıl sonra) ,memleketim Kuşadasına yerleştim.Aslen Aydın Çine liyim....turizm-iktisat tan emekliyim....Kuşadamıza sizden başka kimde yakışmazdı...şimdiden tebrik ediyorum sizi...sevgi& saygı

    31 Mart 2024 19:29
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası CHP Gençlik Kolları’ndan 1 Mayıs’ta anlamlı protesto

Asılsız iddialara geçit yok!

Plajların işletilmesiyle alakalı yalan haberlere yönelik açıklama

Başkan Ömer Günel Ata’nın huzurunda

Kuşadası Belediye Meclisi’nin komisyonları belli oldu

İYİ Partililerden ilk meclislerinde şaşkınlık yaratan oylama

Whatsapp İhbar Hattı