Dolar32.3781 TL
Euro34.6697 TL
Sterlin40.6044 TL
Aydın 17 °C
Açık

Başkan Ömer Günel zaferinin ilk ziyaretini ilçe örgütüne gerçekleştirdi

Kuşadası’nda 31 Mart yerel seçimlerinin galibi Başkan Ömer Günel, ilk ziyaretini CHP Kuşadası İlçe Örgütü’ne yaptı. Partililere seçim kampanyası boyunca kendisine verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Ömer Günel, “Bu seçimde üzerimizdeki beyaza bile kapkara diyen bir şer ittifakını birlikte yıktık” dedi.

  • 0
  • 90
Başkan Ömer Günel zaferinin ilk ziyaretini ilçe örgütüne gerçekleştirdi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Görevde olduğu 5 yılda Kuşadası’na 2 milyar 925 milyon TL yatırım yaparak birçok önemli projeyi yaşama geçiren Başkan Ömer Günel, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aldığı yüzde 42,41’lik oy oranı ile 2019 yılında olduğu gibi yarışı yine kazandı. Seçimden sonra Başkan Ömer Günel, ilk ziyaretini CHP Kuşadası İlçe Örgütü’ne yaptı. Başkan Ömer Günel’in ziyaretine eşi Duygu Günel de katıldı. Başkan Ömer Günel, burada yaptığı konuşmada, seçim kampanyası boyunca kendisine verdikleri destek için partililerine teşekkür etti.

Yerel seçim sürecini galibiyetle tamamladıkları için çok mutlu olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, “Bu seçimde üzerimizdeki beyaza bile kapkara diyen şer ittifakını birlikte yıktık. Amaçları sadece bize seçimi kaybettirmekti. Ancak biz hep temiz siyaset yaptığımız için seçim öncesinde bize karşı kurdukları kumpas ve düzenledikleri iftira kampanyaları boşa çıktı. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi yerelde iktidara ulaştığı gibi bir sonraki seçimlerde de Türkiye genelinde iktidar olacaktır. Örgüt üyelerimin her birine seçim döneminde gece gündüz demeden göstermiş oldukları çalışkanlık, enerji, azim ve destekleri için yürekten teşekkür ediyorum. Kuşadası’nda kazandığımız bu zafer, hepimizin ortak zaferidir” diye konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası CHP Gençlik Kolları’ndan 1 Mayıs’ta anlamlı protesto

Asılsız iddialara geçit yok!

Plajların işletilmesiyle alakalı yalan haberlere yönelik açıklama

Başkan Ömer Günel Ata’nın huzurunda

Kuşadası Belediye Meclisi’nin komisyonları belli oldu

İYİ Partililerden ilk meclislerinde şaşkınlık yaratan oylama

Whatsapp İhbar Hattı