Dolar32.3673 TL
Euro34.6854 TL
Sterlin40.6584 TL
Aydın 26.1 °C
Az Bulutlu

İYİ Partililerden ilk meclislerinde şaşkınlık yaratan oylama

Kuşadası’nda 2024 Yerel seçimleri sonrası yapılan ilk belediye meclisine İYİ partili meclis üyelerinin şaşkınlığı damga vurdu. Kanunen zorunlu olarak oluşturulan meclis komisyonlarına belirledikleri adaylara bile çekimser yada red oyu veren İYİ partililerin katıldıkları ilk meclise hazırlıksız geldiklerini ortaya çıktı.

  • 0
  • 306
İYİ Partililerden ilk meclislerinde şaşkınlık yaratan oylama
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve 2’inci kez seçilen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başkanlığında yapıldı.

Kuşadası Belediye Meclisi’nde Plan Bütçe Komisyonu üyelerinin belirlendiği oylamada İYİ Partili meclis üyesi, kendi isminin yer aldığı listeyi onaylamadı. 2023 yılı faaliyet raporunun oy çokluğu ile kabul edildiği toplantıda Plan Bütçe Komisyonu için sunulan önergede ismi yer almasına rağmen İYİ Partili Eda Yurtcan önergeyi onaylamayarak şaşkınlık yarattı.

İmar komisyonu üyesi adayı olarak gösterdikleri isim olan İYİ partili meclis üyesi Ali Aydın’ın isminin oylandığı sırada birbirlerine bakarak ne yapacakları şaşkınlığı içinde olan İyi partili meclis üyelerinin bundan sonraki meclislerde nasıl bir grafik izleyecekleri merak konusu oldu.

Meclisi canlı yayından izleyen bir çok Kuşadalı vatandaş İYİ Partilileri şaşkın ördeğe benzettiklerini ifade etti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası CHP Gençlik Kolları’ndan 1 Mayıs’ta anlamlı protesto

Asılsız iddialara geçit yok!

Plajların işletilmesiyle alakalı yalan haberlere yönelik açıklama

Başkan Ömer Günel Ata’nın huzurunda

Kuşadası Belediye Meclisi’nin komisyonları belli oldu

AK Partili meclis üyesinden Başkan Ömer Günel’e teşekkür

Whatsapp İhbar Hattı