Dolar32.3781 TL
Euro34.6697 TL
Sterlin40.6044 TL
Aydın 17 °C
Pus

Kuşadası Belediyesi ödüllere doymuyor!

Kuşadası Belediyesi, bir kez daha Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından koordine edilen 'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri' ödülüne layık görüldü.

  • 0
  • 91
Kuşadası Belediyesi ödüllere doymuyor!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

TÜRÇEV tarafından her yıl 'Mavi Bayrak Programı' kapsamında gerçekleştirilen çevre eğitim ve bilgilendirme etkinliklerinin değerlendirmesi sonucu verilen 'En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri' ödülleri sahiplerine takdim edildi. TÜRÇEV 30. Yıl Kutlaması kapsamında, Ankara'da gerçekleştirilen ödül törenine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i temsilen Özel Kalem Müdürü Cevat Göğez katıldı. Kuşadası Belediyesi’nin ödülünü TÜRÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Şerifoğlu’nun elinden alan Özel Kalem Müdürü Cevat Göğez, kendilerini ödüle layık gören TÜRÇEV yönetimine ve jüri üyelerine teşekkür etti.

TÜRÇEV tarafından koordine edilen Uluslararası Mavi Bayrak Programı kapsamında kıyıların korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması hedefiyle organize edilen En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri ödülüne bir kez daha layık görülmenin mutluluk verici olduğunu belirten Özel Kalem Müdürü Cevat Göğez, Kuşadası Belediyesi olarak çevre koruma bilincinin oluşturulması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

İstasyon Kuşadası Otizm Eğitim Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Kuşadası’nda internet üzerinden ürün satışı eğitimi verildi

Anne Baba Çocuk Merkezi’nde mezuniyet heyecanı

Başkan Ömer Günel'den eğitime kesintisiz destek

Kuşadası'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Başkan Ömer Günel’den anlamlı Öğretmenler Günü mesajı

Whatsapp İhbar Hattı