Dolar32.3673 TL
Euro34.6854 TL
Sterlin40.6584 TL
Aydın 22.9 °C
Açık

Ramazan Bayramında Kuşadası esnafının yüzü güldü

Ramazan Bayramının 9 günlük resmi tatilinde yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Kuşadası'nda esnafın yüzü güldü. Yaşanan ekonomik krizden bunalan esnaf, kente gelen yaklaşık 1 milyonun üzerindeki tatilciler sayesinde sezon öncesi nefes aldı.

  • 0
  • 62
Ramazan Bayramında Kuşadası esnafının yüzü güldü
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası’nda 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerin tatil için geldiği kentte, Kuşadası esnafı, bayramın güzel geçtiğini belirterek, "Yapılan satışlar sezona ön hazırlık oldu"dedi.
“KUŞADASI, TURİZMDE TÜRKİYE’NİN VİTRİNİDİR”
Kuşadası esnaflarından Sabahattin Korkmaz, 30 yıldır esnaflık yaptığını belirterek, “Kuşadası, turizmde Türkiye’nin vitrinidir. Bayram tatilinde çok yerli turist vardı. Her yer çok kalabalıktı. Kruvaziyer gemileri ile ve karayolundan gelen yabancı turistler de esnaf için bayram şekeri oldu. Herkes iş yaptı, esnafın yüzü güldü. Bayram tatili bizim için iyi geçti. Yeni sezon daha güzel olacak. Vatandaşın, esnafın yüzü gülsün. Umarım herkes yeni sezonda mutlu olur” şeklinde konuştu.
“SATIŞLARIMIZ ÇOK İYİYDİ, YÜZÜMÜZ GÜLDÜ”
Gıda sektöründe uzun yıllardır emek veren bir esnaf ise “Bu sene turistlerimizi iyi karşıladık. Onlar da bizi iyi karşıladılar. Bayram da güzel geçti. Satışlarımız çok iyiydi. Yüzümüz güldü. Geçen seneye göre biraz daha iyiydi bu sene. Yaz sezonu yaklaşıyor, yeni sezon daha iyi olur diye düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Lüks yolcu gemileri bugün Kuşadası Limanı'nda!

Kruvaziyer cenneti Kuşadası!

Kuşadası’nda Turizm Haftası’na özel panel

Kuşadası'na gelen kruvaziyer gemisi limana işte böyle çarptı!

3 büyük gemi Kuşadası'nda

Kuşadası Limanı'nda kruvaziyer yoğunluğu yaşanıyor

Whatsapp İhbar Hattı