Dolar32.3673 TL
Euro34.6854 TL
Sterlin40.6584 TL
Aydın 22.8 °C
Açık

Uydukent’le ilgili algı operasyonu yalan çıktı!

Uydukent’te bazı blokların asansörlerinin Kuşadası Belediyesi tarafından mühürlenip mağduriyet yaratıldığı iddiası, site sakinleri tarafından yalanlandı. Asansörlerin Aydın İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden gelen üst yazıyla kullanıma kapatıldığı belirtildi.

  • 1
  • 415
Uydukent’le ilgili algı operasyonu yalan çıktı!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası’nda bulunan Uydukent Sitesi’nde Kanarya B 1, B 2 ve B 3 bloklar ile Basın 3 sitelerinin asansörlerinin mühürlendiğine dair spekülatif haberler gündemi meşgul ederken, mühürlemenin asıl nedenleri araştırılmadan Kuşadası Belediyesi’ni karalamaya yönelik yapılan haberlere tepki site sakinlerinden geldi. Site sakinleri, ‘’Ömer Günel, Uydukent’e verdiği sözlerin tamamını tuttu. Uydukent’in problemleri uzun süredir gelen eski yönetim ve kooperatif tarafından yarım yamalak yapılmış tüm işlerin sonuçlarıdır. Belediye’ye sorumluluğu yıkmak doğru değildir’’ dedi.

Konuyla ilgili problemlere değinen Uydukent Sitesi eski Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Zeki Özdemir, ‘’Uydukent kurulmaya başlandığı günden beri kanunsuzlukların yeri oldu. Kuşadası Belediyesi buranın imar sorununu çözdü. Başkan Ömer Günel, tüm kooperatiflere tebliğ yaparak inşaat ruhsatlarının alınması gerektiğini defalarca söyledi. Fakat kimse almadı. Başkanımız, Uydukent’tin yollarını yeniledi. Elektrik kesintisi problemini çözdü. Çocuklarımız için park yaptı. Artık Uydukent’teki kooperatifler bu tür sorunlar yaşamak istemiyorsa Kuşadası Belediyesi’ne inşaat ruhsatları için müracaat etmek zorundadır” diye konuştu.

Yorumlar (1)
  • Bilal Arslan

    Bilal Arslan

    Öncelikle ömer başkanın sözünün eri oldugunu ve gerekenin yapıldıgına bende herkez gibi teşekkür ediyorum.yönetmek bahane degil çözüm demekmiş.Hala daha uydukentte kooparatifçilik oynanıyor çok rezil bir durum bazı tatlı su kurnazları başkan seçilip bir takım yaptırımlarının oldugunu iddea ediyor insanlardan aidat toplayıp rant kazanıyor..Kulagımıza gelenler dolandırıcılık örnekleri..Benim istegim şudur ve olabliyorsa lütfen uydukent halkına bildirelim Binalar kendi içinde eksiklerini tamamlayıp oturma ruhsatı alabilirmi ? Digerlerinin inş.ruhsatı zaten var Bitmiş oturum halindeki blok apatmanlardan bahsediyorum .teşekkürler.

    13 Nisan 2024 14:12
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda bugün hava nasıl olacak?

Kuşadası Belediyesi’nde 1 Mayıs coşkusu!

Kuşadası’nda hava nasıl olacak?

Soğucak Mahallesi’nin yolları yenilenmeye devam ediyor

Kuşadalılar elektrik kesintisine dikkat!

Kuşadası'nda hava durumu

Whatsapp İhbar Hattı