Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.8 °C
-9999

Adalı Kart İle Hayat Daha Kolay

Kuşadası Belediyesi'nin hayata geçirdiği Adalı Kart, ilçede yaşayanların yüzünü güldürüyor. Kuşadası'na özel ayrıcalıklar sunan kart, belediyenin çeşitli tesislerinde yüzde 30'a varan indirimlerle vatandaşların bütçesine katkı sağlıyor.

  • 0
  • 137
Adalı Kart İle Hayat Daha Kolay
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası Arya Tesisleri'nde yaptığımız görüşmelerde, vatandaşlar Adalı Kart sayesinde hem tasarruf ettiklerini hem de kaliteli hizmetlerden faydalandıklarını belirttiler. 38 yıldır Kuşadası'nda yaşayan Şaziye Türkan, "Kuşadası Belediyesi son yıllarda hizmet ağını genişletti. Adalı Kart ve belediye tesislerinden çok memnunuz. Yüzde 30 indirim küçük bir rakam değil. Kuşadası Belediyesi örnek alınacak bir belediye." dedi.
Kuşadası'na yeni taşınan Makbule Duruel ise, kısa sürede belediyenin çalışmalarını fark ettiğini belirterek, "Tesislerdeki uygun fiyatlar ve hijyen çok memnun edici. Ailemizle birlikte Kuşadası'nda yaşamaya karar verdik ve Adalı Kart sahibi olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Denizli'den tatil için gelen Mehmet Ali, Kuşadası Belediyesi'nin çalışmaları karşısında hayran kaldığını ifade etti. "Kuşadası Belediyesi gerçekten çalışıyor. Arya tesisleri çok güzel ve hizmetleri kaliteli. Adalı Kart'tan haberim yoktu ama komşu bir ilçe olarak misafir kartı çıkartılması güzel olur." dedi.
Kuşadası belediye Başkanı Ömer Günel’in hayata geçirdiği Adalı Kart Projesi ile hem vatandaşlara ekonomik ve destek sağlanırken hemde Kuşadası dan ikamet eden vatandaşlar kendilerini Kuşadalı olmanın ayrıcalığını hissediyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda 250 metrelik dev Türk bayrağı ile kurtuluş günü yürüyüşü

Kuşadası'nda Tarihi Bir Gün: Kurtuluşun 102. Yılı

Kuşadası'nda Öğretmenlere Narkotik Bilinci Eğitimi

Aydın'ın Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlanıyor: "Unutmayacağız, Anlayacağız, Yaşatacağız"

Kuşadası'nda Elektrik Kesintisi: İşte Etkilenecek Bölgeler!

Kuşadası 102 Yaşında! Coşkuyla Kutluyoruz!

Whatsapp İhbar Hattı