Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 15 °C
Az Bulutlu

Altın Yükseliyor Evlilikler Düşüyor

Aydın'ın gözde ilçesi Kuşadası'nda altın fiyatlarındaki artış, evlilik hayali kuran gençleri derinden etkiliyor. Ekonomik dalgalanmaların gölgesinde yükselen altın fiyatları, evlilik masraflarını katlayarak gençlerin hayallerini suya düşürüyor.

  • 0
  • 77
Altın Yükseliyor Evlilikler Düşüyor
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Evlilik hayali kuran genç çift adayları evliliğin artık lüks bir hale geldiğini ve ekonomik koşulların evlilik kararı almalarını zorlaştırdığını ifade ediyor. Erkan Bostancı, "Evlilik eskiden hayallerle doluydu, şimdi sadece bir görev gibi görülüyor." derken, Zorbey Abdullah da büyük bir ailenin ferdi olmasına rağmen ekonomik şartların evlilik kararını ertelemesine neden olduğunu belirtiyor.
Halil İbrahim Görmez “Özellikle altın fiyatlarındaki artış, evlilik hayali kuran genç çiftler de büyük bir yük oluşturuyor. Düğün masraflarının yanı sıra altın alımı da bütçeleri zorluyor”dedi.
Halil İbrahim Görmez; "Evlenmek isteyenlere düğün yapmamalarını tavsiye ederim. Düğün yerine yatırım yapmak daha mantıklı." diyerek yaşadığı deneyimi paylaşıyor.
Gençlerin bu endişeleri, ülke ekonomisindeki belirsizliğin ve altın fiyatlarındaki artışın evlilik kararlarını nasıl etkilediğini gözler önüne seriyor. Evlilik hayali kuran gençler, ekonomik koşulların iyileşmesini ve evlilik masraflarının düşürülmesi için çözüm önerileri bekliyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Bugün Rüzgarlı ve Parçalı Bulutlu Bir Gün Bekleniyor

17 Ekim'de Elektrik Kesintisi Felaketi Kapıda!

Ege Denizi'nde Fırtına Uyarısı: Denizciler ve Vatandaşlar Dikkat!

Kuşadası'nda Sürücü Adayları İçin Yeni Sınav Güzergahı Belirlendi

Kuşadası'nda Bugün Sıcak ve Güneşli Bir Gün Bekleniyor

Aydın'da Elektrik Fişi Çekiliyor: Kuşadası'nda Büyük Kesinti

Whatsapp İhbar Hattı