Dolar32.2520 TL
Euro34.9894 TL
Sterlin40.8834 TL
Aydın 22.8 °C
Açık

Asılsız iddialara geçit yok!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in avukatı Umut Yaşar, Ömer Günel ile alakalı ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili açıklama yaptı.

  • 0
  • 120
Asılsız iddialara geçit yok!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Avukat Umut Yaşar, yerel bir gazetede çıkan Başkan Ömer Günel’in ortağı olduğu Adaçam Turizm Ticaret A.Ş.’nin, Kuşadası Belediyesi ile usulsüz şekilde ticari faaliyet yürüttüğüne yönelik iftiraları yalanladı.
Avukat Umut Yaşar’ın açıklaması şu şekilde; “Bir ticaret sicil gazetesinin bir kısmı yayımlanarak müvekkilim Sayın Ömer Günel ile ilgili algı yaratma faaliyeti devam etmektedir.
Müvekkilimin, ‘Adaçam Turizm Ticaret A.Ş.’ isimli şirkete Sayın Murat Akçam ile birlikte ortaklıkları vardır. Şirket tekstil ticareti ile uğraşmakta olup paşmina şal satışı yapmaktadır. Kuşadası’nda Scala Nouva AVM’de faaliyet göstermektedir. Başka şubesi yoktur.
Şirket kayıtları Ticaret Sicil gazetesinde yayımlanmış olup; herkese açıktır. Müvekkilimin, Sayın Murat Akçam ile uzun yıllara dayanan arkadaşlığı da kamuoyunca bilinmektedir. Müvekkilimin şirket ortağı olmasında hukuka aykırı bir durum yoktur.
Kamuoyunu esas ilgilendiren konunun müvekkilimizin şirket ortağı olup olmaması değil; şirketin Kuşadası Belediyesi ile veyahut başka bir belediye ile herhangi bir nam altında faaliyeti olup olmamasıdır. Adaçam A.Ş.’nin gerek Kuşadası Belediyesi gerekse başka bir belediye ile faaliyeti söz konusu değildir.
Kuşadası halkının kara propagandaya maruz kalmaması ve doğru bilgilendirilmesi amacıyla iş bu açıklamayı yapmaktayım.”

Yorum Yaz
Diğer Haberler

İYİ Parti heyetinden Başkan Ömer Günel'e ziyaret

Başkan Ömer Günel’in avukatından tenkitlere cevap

KUGİAD’tan Başkan Ömer Günel’e tebrik ziyareti

Başkan Ömer Günel Kuşadası Cemevi pikniğine katıldı

Başkan Ömer Günel Galatasaraylı annelerle kahvaltıda buluştu

ARYA Outdoor kendi reklam mecralarını işletmeye devam edecek

Whatsapp İhbar Hattı