Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19 °C
Az Bulutlu

Aydın'da Elektrik Fişi Çekiliyor: Kuşadası'nda Büyük Kesinti

Kuşadası'nda yaşayanlar, 16 Ekim Çarşamba günü elektrik kesintisine hazırlanmalı. Aydem Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, şebeke bakım çalışmaları nedeniyle ilçenin belirli bölgelerinde elektrikler kesilecek.

  • 0
  • 375
Aydın'da Elektrik Fişi Çekiliyor: Kuşadası'nda Büyük Kesinti
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası'nda yaşayan vatandaşlar, elektrik şebekesi yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle uzun süreli ve kapsamlı elektrik kesintileriyle karşı karşıya kalacaklar. Davutlar, Soğucak, Yenikent, Ağaçlı, Güzelçamlı ve Caferli mahallelerini etkileyecek bu kesintiler, günlük yaşamı olumsuz etkileyecek gibi görünüyor.

Kesintilerin Kapsamı Vatandaşları Telaşlandırdı

Belirlenen saatlerde elektrik verilemeyeceği bildirilen bölgeler arasında Davutlar Mahallesi'nde Ekmekçi Sokak'tan başlayarak, Asandaş Sokak, Nuhay Sokak, Beyazkent Sitesi Küme Evleri gibi birçok önemli nokta bulunuyor. Soğucak Mahallesi'nde Yeşil Cennet Sitesi Küme Evleri, Yasemin Sitesi Küme Evleri, Panorama Sitesi Küme Evleri gibi yerleşim yerleri de kesintiden etkilenecek.
Güzelçamlı Mahallesi'nde 7131. Sokak, 7244. Sokak, 7231. Sokak gibi çok sayıda sokakta elektrik verilemeyecek olması, bölge sakinlerini endişelendiriyor. Caferli Mahallesi'nde de 5412. Sokak, 5407. Sokak, Atatürk Caddesi gibi ana arterler de kesinti yaşayacak bölgeler arasında yer alıyor.

Günlük Yaşamı Olumsuz Etkileyecek

Bu kadar geniş kapsamlı ve uzun süreli elektrik kesintileri, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkileyecek.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamada, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarının ilçelerdeki elektrik kalitesini artırmak amacıyla yapıldığı belirtildi.

Vatandaşlar Tedbir Almalı

Bu kapsamlı elektrik kesintileri karşısında vatandaşların bazı önlemler alması gerekiyor. Özellikle gıda maddelerinin bozulmaması için buzdolaplarının kapıları sık sık açılmamalı, önemli evrak ve belgelerin yedekleri alınmalı ve şarj edilebilir cihazların şarjlarının tam olması sağlanmalıdır.

Kesintilerin Ne Kadar Süreceği Meçhul
Kesintilerin ne kadar süreceği konusunda net bir bilgi verilmese de, çalışmaların uzun sürebileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Bugün Rüzgarlı ve Parçalı Bulutlu Bir Gün Bekleniyor

17 Ekim'de Elektrik Kesintisi Felaketi Kapıda!

Ege Denizi'nde Fırtına Uyarısı: Denizciler ve Vatandaşlar Dikkat!

Kuşadası'nda Sürücü Adayları İçin Yeni Sınav Güzergahı Belirlendi

Kuşadası'nda Bugün Sıcak ve Güneşli Bir Gün Bekleniyor

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde Bayrak Değişimi

Whatsapp İhbar Hattı