Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.6 °C
Açık

Çöp Konteynerinde Bulunan Yavru Kirpiler Kurtarıldı!

Aydın'ın gözde ilçesi Kuşadası'nda yürekleri burkan bir olay yaşandı. Leftere Parkı'ndaki toplu atık konteynerlerinde 4 adet yavru kirpi bulundu. Bu masum canlıların çöp konteynerine nasıl atıldığı ve kimler tarafından bırakıldığı henüz bilinmiyor.

  • 0
  • 61
Çöp Konteynerinde Bulunan Yavru Kirpiler Kurtarıldı!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Belediye Ekiplerinin Hassas Müdahalesi

Kuşadası Belediyesi temizlik işçileri Zafer Erol ve Adem Taplak tarafından fark edilen yavru kirpiler, derhal güvenli bir alana alındı. Sağlık durumları kontrol edilen minik canlıların genel olarak iyi olduğu belirlendi. Ardından, Kuşadası Belediyesi hayvan rehabilitasyon merkezine teslim edilen yavru kirpiler, burada gerekli bakımları alacak.

Acımasızlığın Adresi: Çöp Konteyneri

Yavru kirpilerin çöp konteynerine atılması, üzüntü ile karşılanırken bu tür olaylar, toplumda hayvan sevgisi ve duyarlılığının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, yavru hayvanların doğal ortamlarından uzaklaştırılmasının, onların hayatta kalma şanslarını büyük ölçüde azalttığını belirtirken, Kuşadası Belediyesi yetkilileri, vatandaşları sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet etti. Özellikle yavru hayvanlarla karşılaşanların, belediye ekiplerine haber vererek onların güvenli bir şekilde kurtarılmasına yardımcı olmaları istendi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Latmos'a Maden Tehlikesi: "Çörlen'i Koruyalım!" Çığlığı

Efes Selçuk, EFEST ile Canlanıyor!

Pamucak'ta Yüzgeçleri Kesilmiş Yunus Bulundu: "Denizlerimiz Katlediliyor!" Kuşadası EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü'den Çarpıcı İddialar

Palamut Bereketi Kapıda! Balıkçılar Müjdeyi Verdi!

Yuvam Plajı'nda Tırtak Yunus Faciası: Denizlerimiz Çığlık Atıyor

Aydın'da Orman Yangını Tehlikesi Artınca Dilek Yarımadası Milli Parkı Kapatıldı

Whatsapp İhbar Hattı