Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19 °C
Az Bulutlu

Doğal Şehirler Birliği'ne Yeni Bir Üye: Germencik

Doğal Şehirler Birliği, üye sayısını artırmaya devam ediyor. Birliğin Başkanı olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Germencik Belediyesini birliğe davet etti.

  • 0
  • 48
Doğal Şehirler Birliği'ne Yeni Bir Üye: Germencik
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:


Doğal Şehirler Birliği, sürdürülebilir şehircilik ve çevreye duyarlı yaklaşımlarını benimseyen belediyeleri bir araya getiren önemli bir oluşum. Birliğin Başkanı olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geçtiğimiz günlerde Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci'yi makamında ziyaret ederek, Germencik'i birliğe üye olmaya davet etti.

Başkan Günel, yaptığı açıklamada, Germencik'in sürdürülebilir şehircilik ve çevreye duyarlı yaklaşımlarıyla birliğe değer katacağını belirterek, "Germencik'in birliğimize katılımı, hem birliğimizin güçlenmesine hem de ülkemizdeki sürdürülebilirlik çalışmalarına önemli bir katkı sağlayacaktır" dedi.
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci ise bu davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birliğe katılmak için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ifade etti.

Birlik Hakkında Kısa Bilgi:

Geçtiğimiz yıl kurulan Doğal Şehirler Birliği, şu anda 11 ilçe belediyesinden oluşuyor. Birliğin amacı, üye belediyeler arasında bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamak, ortak projeler geliştirmek ve sürdürülebilir şehircilik konusunda farkındalık yaratmaktır. Birliğin merkezi, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda Kuşadası'na taşınmıştı.

CHP Germencik İlçe Örgütü'nün Desteği:

Doğal Şehirler Birliği Başkanı Ömer Günel, ziyaretinin ardından CHP Germencik İlçe Örgütünü ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen Günel, güncel siyasi konular ve yerel yönetimlerdeki sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında sohbet etti. CHP Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ ise Doğal Şehirler Birliği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Germencik Belediyesinin birliğe katılmasının önemli bir adım olacağını ifade etti.

Doğal Şehirler Birliği'ne Germencik Belediyesinin katılmasıyla birlikte, birlik daha da güçlenecek ve sürdürülebilir şehircilik konusunda daha etkili çalışmalar yapma imkanı bulacak.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak: "Yasal sorumluluklar yerine getirilmiştir"

Başkan Ömer Günel "Kadın Belediye Başkan Yardımcısı" Sözünü Tuttu

Kuşadası ve Didim Belediyeleri Bir Araya Geldi: Doğal Şehirler Birliği'ne Davet

Yerli ve Milli Parti Kuşadası'nda Vatandaşla Buluştu

Kuşadası'nda Alt Yapı Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

CHP'li Evrim Karakoz "Milletin istemediği kalıcı saat uygulamasını millete dayatmaktan vazgeçin"

Whatsapp İhbar Hattı