Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.7 °C
Açık

Efes Selçuk, EFEST ile Canlanıyor!

Efes Selçuk, tarihi dokusunu kültür ve sanat etkinlikleriyle bir araya getiren geleneksel festivali EFEST'e bir kez daha ev sahipliği yapacak. 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan festival, "Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet" sloganıyla Efes Selçuk'un kurtuluşunun 102. yılını kutlayacak. Efes Selçuk, her yıl olduğu gibi bu yıl da kültür sanat ve yaşam dolu bir festivale hazırlanıyor. Efes Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği EFEST, 6-7-8 Eylül tarihlerinde vatandaşları unutulmaz anlara davet ediyor.

  • 0
  • 64
Efes Selçuk, EFEST ile Canlanıyor!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

"Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet" sloganıyla yola çıkan festivalde, müzik, sanat, gastronomi ve çocuk etkinlikleri bir arada olacak. Ünlü sanatçılar OZBİ, Zara ve Norm Ender'ın sahne alacağı festivalde, kitapseverler için de özel etkinlikler düzenlenecek. "Celsus Kitap Günleri" kapsamında ünlü yazarlarla söyleşi ve imza günleri gerçekleştirilecek.
Festivalde, Efes Selçuk'un zengin mutfağı da ön plana çıkacak. Yerel lezzetlerin tadına bakabileceğiniz tadım atölyeleri ve yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar, festivale ayrı bir renk katacak.
Çocuklar için de özel olarak hazırlanan etkinliklerle festival coşkusu yaşanacak. Oyun alanları, atölyeler ve konserlerle minik ziyaretçiler doyasıya eğlenecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Latmos'a Maden Tehlikesi: "Çörlen'i Koruyalım!" Çığlığı

Pamucak'ta Yüzgeçleri Kesilmiş Yunus Bulundu: "Denizlerimiz Katlediliyor!" Kuşadası EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü'den Çarpıcı İddialar

Palamut Bereketi Kapıda! Balıkçılar Müjdeyi Verdi!

Çöp Konteynerinde Bulunan Yavru Kirpiler Kurtarıldı!

Yuvam Plajı'nda Tırtak Yunus Faciası: Denizlerimiz Çığlık Atıyor

Aydın'da Orman Yangını Tehlikesi Artınca Dilek Yarımadası Milli Parkı Kapatıldı

Whatsapp İhbar Hattı