Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.5 °C
Açık

Homeros'tan Yaşar Kemal'e Yolculuk Kuşadası'nda

Kuşadası Homeros Şiir Kulübü, gerçekleştirdiği kültürel etkinliklerde bu kez edebiyatseverleri unutulmaz bir yolculuğa çıkardı. Araştırmacı-Yazar Cengiz Yıldırım'ın 10 yıl süren çalışmasının ürünü olan "Homeros'tan Kemal'e" adlı iki ciltlik eseri, Kuşadalılarla buluştu.

  • 0
  • 57
Homeros'tan Yaşar Kemal'e Yolculuk Kuşadası'nda
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kaleiçi'nde Edebiyat Şöleni

Kaleiçi'ndeki White Bird Centre'da düzenlenen etkinlikte, Yıldırım, eserinde Homeros'tan Yaşar Kemal'e uzanan geniş bir coğrafyada edebiyatın izini sürdüğünü anlattı. Konuşmacı, eserinde yer alan ilginç anekdotlar ve karşılaştırmalarla katılımcıları büyüledi.

Sokak Hayvanları İçin Destek

Etkinliğin gelirlerinin tamamı sokak hayvanlarına bağışlanacak. Kulüp Başkanı Ali Gençli, bu anlamlı etkinlikle hem kültürel bir katkı sağladıklarını hem de topluma duyarlılık konusunda örnek olduklarını belirtti.

80'ler Dizisi'nden Bir Sürpriz

Etkinliğin sürpriz konuğu ise 80'ler dizisinde 46 Basri karakteriyle tanınan oyuncu Mehmet Elmas oldu. Elmas, hem etkinliğe katılanları selamladı hem de edebiyata olan ilgisini dile getirdi.

Kuşadalı Yazarlar İmza Gününde Buluştu

Etkinlikte, Kuşadalı yazarlar da kendi kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla buluştu. Şiir dinletilerinin de yer aldığı etkinlikte, katılımcılar hem keyifli vakit geçirdi hem de kültürel bir şölen yaşadı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Yeşilçam'a Nostaljik Bir Yolculuk: Ali Gençli ve Mehmet Elmas'tan Unutulmaz Anılar

Kuşadası'nda Sanatın Renkli Dokunuşları

Yörük Kültürü Türkiye'nin Her Köşesinde

Kuşadası Roman Orkestrası'nın Sevgi Plajı'ndaki İlk Konseri: Bir Başlangıç Hikayesi

Anaia'nın Gizemleri Çözülüyor Kuşadası'nda Tarihi Bir Keşif Kuşadası'nın Kalbindeki Antik Kent Anaia, Yeni Keşiflerle Gündemde

Kuşadası'nın Gururu Mustafa Karpuzcu, UNESCO'nun Yaşayan İnsan Hazinesi Oldu!

Whatsapp İhbar Hattı