Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 23.3 °C
-9999

Kuşadalı Miniklerin İlk Mezuniyet Heyecanı

Kuşadası Belediyesi tarafından İkiçeşmelik Mahallesi Cafer Kotan Yaşam Parkı bünyesinde kente kazandırılan Anne Baba Çocuk Merkezi, ücretsiz eğitim ve atölye çalışmalarıyla Kuşadalı çocukların gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor.

  • 0
  • 64
Kuşadalı Miniklerin İlk Mezuniyet Heyecanı
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi tarafından çocukların kişisel gelişimlerine ve ebeveynlerin bilinçlenme sürecine katkıda bulunmak amacıyla hizmete açılan 'Anne-Baba Çocuk Merkezi'nde' okul öncesi öğrenimi gören çocuklar, 16. kez mezuniyet heyecanı yaşadı. Merkezde uzman eğitmenler tarafından 3-6 yaş arasındaki çocuklara yönelik verilen okul öncesi eğitim programına katılan 15 çocuk için sembolik bir mezuniyet töreni düzenlenerek katılan miniklere sertifika verildi.

Törende ailelere, çocuklarının merkezde geçirdiği eğlenceli anları içeren kısa bir film gösterimi de yapıldı. Kutlama etkinliği, Kuşadası Belediyesi tarafından ailelere ve çocuklara pasta ve meyve suyu ikramında bulunulmasıyla sona erdi. Çocukların yanı sıra ebeveynler için de hafta içi her gün atölye ve eğitimlerin gerçekleştirildiği merkeze kayıt için başvurular 444 71 14 numaralı telefonla Güvercin Masa üzerinden yapılabilir.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Yazın Sıcak Nefesi: Detaylı Hava Durumu Raporu

Türkiye'nin Döviz Açığı Alarm Veriyor: Firmalar Borçlanmaya Devam Ediyor!

Kuşadası Belediyesi, Çocuklara Özel Kapsamlı Bir Eğitim Projesiyle Örnek Oluyor

Global Ekonomide Denge Arayışı: Türkiye Borsası Ne Yapacak?

Altın Fiyatları Uçuşa Geçti! Gram Altın 2.734 TL'yi Gördü

Kuşadası'nda Zafer Bayramı Coşkusu Roman Müziğiyle Taçlandı

Whatsapp İhbar Hattı