Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 19 °C
Az Bulutlu

Kuşadası AKUT Gönüllüleri, Kese Dağı'na Hayat Verdi!

Kuşadası AKUT Gönüllüleri, "Let's Do It Türkiye" ile ortaklaşa düzenlenen çevre temizlik etkinliğiyle Kese Dağı Atatürk Seyir Tepesi'ne yeni bir soluk getirdi.

  • 0
  • 77
Kuşadası AKUT Gönüllüleri, Kese Dağı'na Hayat Verdi!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

11 gönüllü, aralarında tıp öğrencilerinin de olduğu bir ekip olarak, doğaya olan bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler.
"Doğamızı koruyarak geleceğe yatırım yapıyoruz" diyen AKUT Gönüllüleri, temizlik çalışması sırasında topladıkları çöplerle çevre kirliliğine dikkat çekti. Özellikle Seyir Tepesi'nin eşsiz manzarasının korunmasının önemini vurgulayan gönüllüler, "Buraya gelen herkesin temiz bir ortamda doğanın tadını çıkarabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Etkinliğe katılan tıp öğrencileri ise "Sağlıklı bir çevre, sağlıklı bir yaşam demek. Bizler de geleceğin doktorları olarak çevreye duyarlı olmanın önemini biliyoruz" diyerek diğer gençlere örnek oldu.
Kese Dağı Atatürk Seyir Tepesi'ne hayat veren bu anlamlı etkinlik, Kuşadası'nın çevre bilincine sahip bir ilçe olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Kese Dağı Atatürk Seyir Tepesi, gönüllülerin özverisi sayesinde daha temiz bir görünüme kavuştu.
Toplumda çevre temizliğine duyarlılık arttı.
Kuşadası, çevre konusunda örnek bir ilçe olarak öne çıktı.



Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Zafer: Kocagöl Kurtuldu!

Kocagöl Park Olarak Kalacak!

Latmos'a Maden Tehlikesi: "Çörlen'i Koruyalım!" Çığlığı

Efes Selçuk, EFEST ile Canlanıyor!

Pamucak'ta Yüzgeçleri Kesilmiş Yunus Bulundu: "Denizlerimiz Katlediliyor!" Kuşadası EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü'den Çarpıcı İddialar

Palamut Bereketi Kapıda! Balıkçılar Müjdeyi Verdi!

Whatsapp İhbar Hattı