Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.6 °C
Açık

Kuşadası Belediye Başkanı, Zabıta Personelini Kutladı: "Sizlerle Gurur Duyuyorum"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini bir araya getirerek bir kahvaltıda buluştu. Başkan Günel, zabıta personelinin özverili çalışmaları ve ilçenin huzuruna sağladıkları katkıları takdirle karşıladı.

  • 0
  • 78
Kuşadası Belediye Başkanı, Zabıta Personelini Kutladı:
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Başkan Günel'den Zabıta Personeline Övgü

Başkan Günel, yaptığı konuşmada zabıta personelinin, sadece Kuşadası için değil, tüm Türkiye'deki turizm kentleri için de örnek teşkil ettiğini belirtti. Zabıtaların, gece gündüz demeden vatandaşların huzurunu sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

Zabıtaların Önemli Rolü

Başkan Günel, zabıta personelinin aslında yerel polis gibi görev yaptıklarına dikkat çekerek, vatandaşların güvenliğini sağlamadaki önemli rollerini bir kez daha vurguladı.

Kahvaltılı Buluşma

Kahvaltıda, Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ve Özgür Batçıoğlu da hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Başkan Günel ve zabıta personeli bir araya gelerek sohbet etti.


"Diğer turizim kentlerine örnek olşuyorsunuz"

Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan personelinin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Ömer Günel, “Öncelikle bütün arkadaşlarımın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Sizler, çalışma azminizle diğer turizm kentlerinde görev yapan meslektaşlarınıza da örnek oluyorsunuz. Birlikte kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

"Hayata Tutundum, Ama Hayat Beni Bıraktı" Diyen Murat Çolak'ın Zorlu Mücadelesi

Piyasalar Haftayı Karışık Sinyallerle Kapattı: Gözler Merkez Bankası'nda

Kuşadası'nda Elektrik Kesintisi: Vatandaşlar Mağdur!

Kuşadası'nda Coşkulu Asker Uğurlaması:

Kuşadası'nda Elektrik Kesintisi: Vatandaşlar Mağdur Olacak

Altın Fiyatları Yükseliyor! Yatırımcılar Dikkat!

Whatsapp İhbar Hattı