Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.5 °C
Açık

Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek'ten basın açıklaması

AKP İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, bugün sosyal medya hesabından yaptığın paylaşımla bu kentin bir paydaşı olmadığını bir kez daha ortaya koydun. Ya sen farklı bir dünyada yaşıyorsun yada akli olarak gel gitlerin var.

  • 0
  • 49
Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek'ten basın açıklaması
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Öncelikle bugün yazında eleştirdiğin İYİ parti ilçe başkanı ile Cumhuriyet Halk Partisine karşı 2024 yerel seçimlerinde gizli ittifak kurmadınız mı ? Şimdi kalkıp ittifak yaptığın adamımı eleştiriyorsun. Ya sen yalansın yada ittifak ortağın yalan.
Sen,önce eleştirdiğin gizli ittifak ortağınla bu kentte ki partinin oy oranını nasıl baraj altına düşürdün seçmenine onu açıkla.
Kalkmış 5.5 yıldır bu kenti başarı ile yöneten Belediye Başkanı hakkında gerçek dışı iddialarda bulunuyorsun. Kendince algı yaratmaya çalışıyorsun.
İddia ettiğin gibi Başkan Ömer Günel’in hukuka aykırı uygulamalarından bir tane örnek ver. Yada yasadışı uygulaması hakkında elinde belge delil varsa onu açıkla.

5.5 yılda Başkan Ömer Günel hakkında açılan tek bir soruşturma varsa onu söyle…
İ
DDİALARINI BELGELEMEZSEN MÜFTERİSİN
Hep aynı ağız hep aynı tehdit. Senden önceki bir gece ansızın geliyordu. Şimdi sen gereğini yaparız diyorsun. Hodri meydan
Kuşadası’nın hangi değeri peşkeş çekilmiş. Peşkeş çekilen bir yer arıyorsan dön partine bak. Kamu ihalelerine girip alan senin partililerin.
Ömer Günel döneminde 30 yıldır ihalesi yapılmayan kamu mülklerinin ihalesi en şeffaf şekilde yapılmıştır. İhaleler sonucunda elde edilen gelirler de Kuşadası halkına hizmet olarak geri dönmüştür. Sen Ömer Günel’de hizmet bulabilirsin peşkeş değil.
Peşkeş çekilen yerleri açıklamazsan müfterisin.

Fatih Sarıgöz, biraz yaşadığın kente saygın olsun. Kendini kaf dağında görme…

KUŞADASI HALKINA UNUTTURAMAZSIN

Belediyenin mülklerini alt kiracı ilişkileri ile kamunun hakkını haksız bir şekilde cebe indirenlere tek bir söz söylemeyen partinizdi unutturamazsın
Temsil ettiğin hükümetin, bu kentin satış gelirinden doğan hakkını gasp ederek hülle yoluyla yaptığı hazine arazi satışlarını unutturamazsın.
Yıllardır karayolları tarafından yapılmayan Davutlar - Kuşadası karayolunu unutturamazsın
DSİ’nin yıllardır islah edemediği dereleri unutturamazsın
Sahilde Kasım Yaman parkının hemen yanında iktidarınızın bakanlığı tarafından dikilen betonarme gazuleti unutturamazsın
Bugün Belediye Meclisinde konu Laik ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı bir eğitim sistemi talebi ve çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim alması için yapılması gerekenler açıklanınca meclisi koşarak terk eden meclis üyeni unutturamazsın.

AKP Kuşadası İlçe Başkanı sen boş iddiaların, gerçek dışı dedikodu ihbarların ve boş tehditlerin ile BU ÜLKENİN KURUCUSU PARTİSİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ ve Belediye Başkanı üzerinden kendine siyasi prim yapamazsın…

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Belediyesi Mevlid Kandili'nde kandil simidi dağıtımında bulundu

CHP süt üreticilerinin sorunlarını TBMM gündemine taşıdı

Kuşadası'nda Öğrenciler Barınma Sorunuyla Yüz Yüze: "Yüksek Kira ve Yurt Ücretleri Bizi Sokağa Atıyor!" Diyen Öğrencilerin Çığlığı

Kuşadası'nda Kırmızı-Beyaz Dondurma ile Bayram Coşkusu

Kuşadası Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarını Teker Teker Tamamlıyor

Kuşadası Belediyesi Okulları Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Whatsapp İhbar Hattı