Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 14.7 °C
Açık

Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Karanlığa Gömüldü Esnaf Çaresiz!

Aydın'ın gözde ilçesi Kuşadası'nın en işlek merkezi olan Cumhuriyet Mahallesi, yaşanan sık sık elektrik kesintileriyle adeta karanlığa gömülüyor. Özellikle gıda sektöründe faaliyet gösteren esnaf, bu durumdan büyük mağduriyet yaşıyor.

  • 0
  • 180
Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi Karanlığa Gömüldü Esnaf Çaresiz!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Esnaflar, elektrik faturalarını düzenli ödemlerine rağmen, trafoların yetersizliği nedeniyle sık sık elektrik kesintileriyle karşı karşıya kaldıklarını belirtiyor. Günde ortalama 3-4 saat süren bu kesintiler, işletmelerin büyük zarar görmesine neden oluyor.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz esnaf Mustafa Dağlı, "Bu durum gerçekten çok sık yaşanıyor. Bir saat ile üç saat arasında değişen sürelerde elektrik kesintileri oluyor. Aydem'i aramıza rağmen çözüm bulamıyoruz. Sadece gelip şartel kaldırıp gidiyorlar." şeklinde derdini dile getirdi.
Benzer şekilde, gıda sektöründe faaliyet gösteren Fevzi Turanboy ise, "Her gün 5-6 saat elektrik kesintisi yaşıyoruz. Turizm kenti olmamıza rağmen böyle bir sorunla karşılaşmak çok üzücü. Yetkililerin bu konuya bir an önce çözüm bulması gerekiyor." dedi.
Esnaf Necdet Midinli ise, "Artık bu duruma çok sıkıldık. Bir gün faturayı ödemezsek elektriğimizi kesiyorlar ama trafolar yetersiz olduğu için sık sık kesinti oluyor. Kuşadası gibi bir yerde böyle bir sorun olmamalı." diyerek tepkisini dile getirdi.
Esnaflar, yetkililerden alt yapı çalışmalarının hızlandırılmasını ve bu sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyor. Kuşadası'nın kalbi olarak nitelendirilen Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan bu sorun, hem esnafı hem de bölgedeki tüm vatandaşları olumsuz etkiliyor.
Esnaf AYDEM’ i görevini yapmaya davet ediyor .

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Bugün Rüzgarlı ve Parçalı Bulutlu Bir Gün Bekleniyor

17 Ekim'de Elektrik Kesintisi Felaketi Kapıda!

Ege Denizi'nde Fırtına Uyarısı: Denizciler ve Vatandaşlar Dikkat!

Kuşadası'nda Sürücü Adayları İçin Yeni Sınav Güzergahı Belirlendi

Kuşadası'nda Bugün Sıcak ve Güneşli Bir Gün Bekleniyor

Aydın'da Elektrik Fişi Çekiliyor: Kuşadası'nda Büyük Kesinti

Whatsapp İhbar Hattı