Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.7 °C
Açık

Kuşadası, Denizlerin Devleriyle Şenleniyor! Aydın'ın İncisi, Dünya Turizmine Ev Sahipliği Yapıyor

Aydın'ın gözde turizm merkezlerinden Kuşadası, bugünlerde adeta bir dünya festivaline ev sahipliği yapıyor. Dört bir yandan gelen lüks kruvaziyer gemileriyle limanımız, yüzen şehirlerle donatıldı. Binlerce Turist Kuşadası'nda!

  • 0
  • 97
Kuşadası, Denizlerin Devleriyle Şenleniyor! Aydın'ın İncisi, Dünya Turizmine Ev Sahipliği Yapıyor
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

İtalya, Malta ve Bahama bayraklı olmak üzere toplam 4 dev gemi, binlerce turistiyle Kuşadası'na gelerek ilçeyi şenlendirdi. Aidablue, Celebrity Ascent, Odessa of the Seas ve Sea Dream 1 isimlerini taşıyan bu görkemli gemiler, ilçemize hareketlilik getirerek, çarşıları renklendirdi. Farklı büyüklük ve kapasitedeki bu gemiler, toplamda 15 bin turist ile Kuşadası'na canlılık kattı.
Tarihi ve Doğal Güzellikler Turistleri Cezbediyor
Kuşadası'nın tarihi ve doğal güzellikleri, kruvaziyer turistlerinin büyük ilgisini çekiyor. Efes Antik Kenti'nin büyülü atmosferi, Meryem Ana Evi'nin huzuru ve ilçemizin eşsiz doğal güzellikleri, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
Çarşılar Turistlerle Kaynıyor
Rengarenk kıyafetleri ve coşkulu halleri ile çarşıları dolduran turistler, hem yerel esnafın yüzünü güldürdü hem de ilçemizin ekonomisine önemli katkılar sağladı. Kuşadası'nın çarşıları, turistlerin alışverişleriyle adeta canlandı.
Kuşadası, Dünya Çapında Bir Turizm Destinasyonu
Bu gelişme, Kuşadası'nın deniz turizmi açısından ne kadar önemli bir merkez olduğunu bir kez daha kanıtladı. İlçemiz, her geçen gün büyüyen bir turizm destinasyonu olarak dünya çapında tanınıyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel: plajlar konusunda son noktayı koydu

Kuşadası'nda Okullar Açılmadan Önce Son Tatil Keyfi! Kuşadası, Tatilcilerin Akınına Uğradı

Kuşadası'na Beş Gemi Birden!

40 çeşit reçel Avrupa yolunda

Milli Park, Açık!

Kuşadası'nda Tarihi Mezar Taşları Müzesi Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

Whatsapp İhbar Hattı