Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 14.7 °C
Az Bulutlu

Kuşadası Kent Konseyi'nde Mustafa Ünver güven tazeledi

Kuşadası Kent Konseyi'nin seçimli olağan genel kurul toplantısında, başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeleyen Mustafa Ünver, "Görevde olduğumuz 2 yılda kentimizin gelişmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Bize her zaman destek olan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e çok teşekkür ederim" dedi.

  • 0
  • 73
Kuşadası Kent Konseyi'nde Mustafa Ünver güven tazeledi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası Kent Konseyi’nin seçimli olağan genel kurulu, Kuşadası İstasyon Topluluk Merkezi'nde yapıldı. Katılımcı demokrasiye katkı sağlamak amacıyla kurulan Kuşadası Kent Konseyi'nin genel kuruluna, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Mehmet Sarıdedeoğlu ve Kuşadası Kent Konseyi üyeleri ile birlikte çok sayıda STK temsilcisi katıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda, mevcut Başkan Mustafa Ünver, oy çokluğuyla tekrar Kuşadası Kent Konseyi başkanlığına seçildi.

“Başkan Ömer Günel'e destekleri için teşekkür ederiz"

Başkanlık seçiminde konuşan Mustafa Ünver, “Bugüne kadar kentimiz için çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da demokrasimize katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Buradan Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’e bizlere her zaman destek olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

“Kuşadası Kent Konseyi yeniden aktif hale geldi"

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Mehmet Sarıdedeoğlu ise, ”Kent Konseylerinin kurulması her ne kadar zorunluluk olsa da bu görevi bugüne kadar büyük bir özveri ve gönüllülükle yürüten Kent Konseyi’ne teşekkür ediyor, yönetimde aldıkları aktif rolde başarılarının devamını diliyorum. Kuşadası Kent Konseyi Başkanımız Ömer Günel döneminde yeniden aktif hale gelerek kentimize çok önemli katkılar sundu” diye konuştu.

İki yeni meclis kuruldu

Seçimli olağan genel kurul sonunda, Kuşadası Kent Konseyi bünyesinde iki yeni meclis kurulması önerge olarak sunuldu. Sunulan önergelerin oy birliği ile kabulü sonrasında Kuşadası Kent Konseyi Can Dostlar Meclisi ile Eğitim ve Bilim Meclisi kuruldu.

İşte yeni Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri

Kuşadası Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri şöyle; Başkan Mustafa Ünver, Bülent Ay, Arif Yıldırım, Bülent Parlak Yıldız, Bağdagül Şimşek, Burçin Orhon, Şeyma Uzun, Fatma Şengül, Mehmet Turan, Olena Burgaç, Tülay Leblebici, Aytekin Şatıralı, İbrahim Sayar, Büşra Halkçı Yorulmaz, Pelin Seven Aksu, Mesut Yazalan, Emine Açıkgöz, Emine Fırat, Efecan Yazıcıoğlu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kadınlar Denizi Mahallesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Kuşadası’nda sezonluk 1 milyon liraya kiralık villa

Kuşadası rengarenk uçurtmalarla şenlendi!

Kuşadası’nda güneşli bir gün!

Kuşadası'nda bugün hava nasıl olacak?

Kuşadası Belediyesi’nde 1 Mayıs coşkusu!

Whatsapp İhbar Hattı