Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 18.9 °C
Az Bulutlu

Kuşadası'nda Bir İlk! Müftülükten Tam Gün Okul Öncesi Eğitim

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı bir ilke imza atıldı. Kuşadası Müftülüğü, müstakil bir binada tam gün okul öncesi eğitim hizmeti vermeye başladı. Bu hizmet, hem dini değerlerin öğretilmesi hem de çocuğun gelişimine katkı sağlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

  • 0
  • 103
Kuşadası'nda Bir İlk! Müftülükten Tam Gün Okul Öncesi Eğitim
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:


Kuşadası Müftülüğü, Ege Mahallesi'nde özel olarak inşa edilen bir binada 4-6 yaş arası çocuklar için tam gün okul öncesi eğitim hizmeti vermeye başladı. Açık-kapalı oyun alanları, günde üç öğün beslenme ve robotik kodlama, resim sanatı gibi atölyelerle donatılan okul, çocukların hem eğlenirken hem de öğrenmesine olanak tanıyor.

Okul, Diyanet İşleri Başkanlığı uzmanları tarafından hazırlanan özel bir eğitim programı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul öncesi resmi programını bir arada sunuyor. Uzay sınıfı, uçak sınıfı gibi temalı sınıflarla çocukların hayal güçleri desteklenirken, aynı zamanda dini değerler eğitimi de veriliyor.
Kuşadası Müftüsü Hüseyin Taner, okulun büyük ilgi gördüğünü ve kontenjanın sınırlı olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın manevi, ahlaki ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla hizmet veriyoruz. Pedagojik formasyona sahip uzman eğitmenlerimiz, çocuklara sevgi dolu ve güvenli bir ortamda eğitim veriyor" dedi.

Taner, özellikle çalışan ailelerin bu hizmeti büyük bir memnuniyetle karşıladığını ifade etti. Müftülük olarak, çocukların geleceği için en iyi eğitimi vermeyi amaçladıklarını belirten Taner, tüm velileri okula davet etti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Taşımalı Eğitim Hakkı İhlali Protesto Edildi!

Kuşadası’nda Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı

Başkan Ömer Günel'den öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı jesti

Kuşadası'nda Eğitimde Alarm Zilleri Çalıyor!

KUTO ve MEYBEM işbirliğinde sertifikalı sınavlara devam

Kuşadası'nda Çocuklar Sözcüklerin Büyülü Dünyasına Şiirle Daldı

Whatsapp İhbar Hattı