Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 25.5 °C
Açık

Kuşadası'nda Bugün Yazdan Kalan Son Nefesler

Kuşadası, bugün de yazın sıcak ve nemli havasından eserler taşıyor. Meteoroloji verilerine göre, ilçe genelinde en düşük sıcaklık 14 derece, en yüksek sıcaklık ise 25 derece olarak ölçüldü. Yüzde 96 gibi yüksek bir nem oranı, havanın bunaltıcı olmasına neden olurken, rüzgarın saatte 5 kilometrelik hızla esmesi ise havada bir hareketlilik sağladı.

  • 0
  • 43
Kuşadası'nda Bugün Yazdan Kalan Son Nefesler
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:


Yaz mevsiminin yavaş yavaş sonbaharın ilk yapraklarını dökmeye başladığı bu günlerde, Kuşadası'nda hâlâ yaz sıcağı yaşanması dikkat çekiyor. Yüksek nem oranı, özellikle kıyı kesimlerde hissedilen sıcaklığı daha da artırırken, rüzgarın hafif esintisi ise bir nebze ferahlık sağladı.

Uzmanlara göre, bu sıcaklıkların eylül ayı ortalarına kadar devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yavaş yavaş düşmesiyle birlikte, bölgede yaşayanlar ve tatilciler daha serin günlerin keyfini çıkarabilecekler.

Öte yandan, bu sıcaklıklar, özellikle yaşlılar ve çocuklar için sağlık riskleri taşıyor. Uzmanlar, sıcaktan korunmak için bol su tüketilmesi, serin ve gölgelik yerlerde bulunulması ve açık havada uzun süre kalınmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Sonuç olarak, Kuşadası'nda bugün yazın sıcak ve nemli havası hakim. Yüksek nem oranı ve sıcaklıklar, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini bir kez daha ortaya koydu. Meteoroloji verilerine göre, bu sıcaklıkların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

kuşadası’nda ilkokul öğrencileri sağlıklı içme suyuna artık ücretsiz ulaşıyor

Kuşadası, Kruvaziyer Turizminde Yeni Bir Rekor Kırdı

EKODOSD Başkanı Bahattin Sürcü'den Uyarı

Kuşadası'nda Lüks Otel İhalesi: 35 Yıllığına Deniz Kenarında Bir Fırsat

Kuşadası'nda Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: Şehitler ve Gaziler Anıldı

Kuşadası'nda Nem ve Bulutlar Ege'nin incisini Sarma Altına Alacak

Whatsapp İhbar Hattı