Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 25.9 °C
Açık

Kuşadası'nda Çocuk Parkı Vandalizm Mağduru

Kuşadası'nda vandalların hedefi bu kez çocukların oyun alanı oldu. Camiatik Mahallesi'nde bulunan ve Yedi Eylül İlkokulu'nun karşısında yer alan çocuk parkındaki oyun grupları, bilinmeyen kişilerce tahrip edildi.

  • 0
  • 40
Kuşadası'nda Çocuk Parkı Vandalizm Mağduru
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:


Kuşadası Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, parktaki oyun gruplarının kırık dökük hale getirildiği belirtildi. Çocukların keyifle vakit geçirdiği bu alanın vandallar tarafından hedef alınması büyük üzüntü yarattı. Olayın ardından harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede hasarlı oyun gruplarını yenileriyle değiştirerek parkı tekrar kullanıma açtı.

Kuşadası Belediyesi, bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tüm önlemleri alacağını ve vandallara karşı hukuki mücadele vereceğini açıkladı. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğu ve sorumluların yakalanarak cezalandırılması için gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Belediye yetkilileri, vatandaşları da duyarlı olmaya davet ederek, herhangi bir olumsuz durumla karşılaştıklarında durumu hemen bildirmeleri gerektiğini vurgulad

Yorum Yaz
Diğer Haberler

"Okul Müdürüne Silahlı Saldırı Girişimi: Kaçak Veli Kuşadası'nda Yakalandı"

Aydın'da Büyük Göçmen Operasyonu: 70 Kişi Yakalandı

Kuşadası ve Didim'de Bir Günde 34 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kuşadası'nda Şok Uygulamalarda Silahlar ve Ehliyetsiz Sürücüler Yakalandı

Aydın'da Kapsamlı Operasyon: 32 Şüpheli Yakalandı

Aydın'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: Milyonlarca Liralık Ele Geçirildi

Whatsapp İhbar Hattı