Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 20.2 °C
Açık

Kuşadası'nda Coşkulu Asker Uğurlaması:

Kuşadası'nda yaşayan gençlerden Oktay Seçkin'in askere uğurlanması, ilçede unutulmaz bir şölene dönüştü.

  • 0
  • 115
Kuşadası'nda Coşkulu Asker Uğurlaması:
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

19 Eylül'de vatani görevine başlayacak olan Seçkin için düzenlenen tören, adeta bir düğün havasında geçti.

Bahriyeli olarak Hatay İskenderun'a gidecek olan Seçkin için ailesi ve yakınları tarafından büyük bir özenle hazırlanan bu özel günde, yüzlerce davetli bir araya geldi.
Evlerinin önüne asılan büyük Türk bayrağı ve özel olarak kurulan ses sistemi, coşkun atmosferi tamamladı. Akşam saatlerinde başlayan eğlencede, Seçkin ve arkadaşları doyasıya eğlendi.

Geleneksel kınalık merasiminde, Seçkin'e ailesi ve yakınları tarafından kınalar yakıldı. Metrelerce havaya atılan genç, mutluluğunu gözlerinden okundu.
Asker arkadaşlarının çeşitli kültürel vurgulara yer verdiği gecede, hem eğlence hem de dostluk dolu anlar yaşandı. Gece boyunca süren coşku, Kuşadası sokaklarında konvoy eşliğinde devam etti.

"En Büyük Asker bizim asker" sloganlarıyla güçlenen bu özel gece, dede İbrahim Çolak'ın evinde daha da anlam kazandı. Çolak, ilk torununun askere gitmesinin mutluluğunu dile getirerek, "Ağzımın tadı büyüdü, asker oluyor. Bu eğlenceyi ben istedim. Onu böyle uğurlamak en büyük hayalimdi. Çok mutluyum. Bahriyeli oldu paşam, Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin" dedi.

Bir hafta önce sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Çolak için de moral kaynağı olan bu geceye, Kuşadası CHP Meclis Üyesi Hamza Kürkçü, ailesi, Kuşadası CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Yeşilçimen ve partililer de katıldı. Sıkı bir CHP'li olan Çolak, gecenin sonunda gözyaşlarına hakim olamadı.

Düğün havasında geçen bu unutulmaz gecede, hem Oktay Seçkin hem de ailesi için güzel anılar biriktirildi. Kuşadası, "En Büyük Asker bizim asker" sloganıyla birlik ve beraberlik mesajları verirken, gençlerin geleceği için hayırlı temennilerde bulundu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Piyasalar Nefesini Tuttu: Fed Kararı sonuçları bekleniyor

"Hayata Tutundum, Ama Hayat Beni Bıraktı" Diyen Murat Çolak'ın Zorlu Mücadelesi

Piyasalar Haftayı Karışık Sinyallerle Kapattı: Gözler Merkez Bankası'nda

Kuşadası'nda Elektrik Kesintisi: Vatandaşlar Mağdur!

Kuşadası'nda Elektrik Kesintisi: Vatandaşlar Mağdur Olacak

Altın Fiyatları Yükseliyor! Yatırımcılar Dikkat!

Whatsapp İhbar Hattı