Dolar34.1769 TL
Euro37.1059 TL
Sterlin44.4832 TL
Aydın 14.7 °C
Açık

Kuşadası'nda İşçi Filmleri Festivali tüm hızıyla sürüyor

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen İşçi Filmleri Festivali dün KUAKMER'de başladı. Katılımın ücretsiz olduğu festivalde dünyada meydana gelen işçi ölümleri, kadına yönelik şiddet, LGBTİ bireylere dönük toplumlarda uygulan şiddet ve İsrail-Filistin savaşı gibi toplumsal sorunları konu alan filmler izleyicilerle buluşturuluyor.

  • 0
  • 148
Kuşadası'nda İşçi Filmleri Festivali tüm hızıyla sürüyor
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Etkinliğin ilk gününde beyaz perdeye “Karanlık Zamanlarda Şarkı Söylemek” filmi ile Rodakis’i Ararken” ve “Hayatın En Güzel Günü” isimli belgeseller yansıtıldı. Bugün ise “The Match Factory Girl (Kibritçi Kız) filmi ile başladı. Programın devamındaysa “Of Land and Bread (Toprak ve Emek), “Akdeniz’den Ege’ye Tahtacılar” ve "Kruvasan" filmleri izleyicinin beğenisine sunuldu. Etkinliğin sonundaysa film yapımcısı Birol Soylu ve Tahtacı Dernekleri Federasyonu Başkanı Yolcu Bilgiç ile kısa bir söyleşi düzenlendi.

Festival, 11 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’da “Shadow In Paradise (Cennetteki Gölgeler) 18.30’da Aşk, Ateş ve Anarşi Günleri ve 21:00'de "Komünist Osman' ve 23:00'de oynatılan "Kaçanlar" ve "Ayakkabı" filmleri ile sona erecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Habip Yanç, Kuşadası'nın Kalbine Dokunan Bir Belgeselle İz Bıraktı

Attilâ İlhan, Kuşadası'nda Anıldı

Kuşadası’nda Sanatın Kalbi Attı: KUAKMER’de Unutulmaz Bir Sergi

Yunanlı Fotoğrafçı, Türkiye'yi Objektifine Sığdırdı

Kuşadası'nda Edebiyat ve Spor Buluştu: Nazmi Hasdemir, Galatasaray Tutkusunu Paylaştı

Mehmet Elmas, Kuşadası'nda Sanatseverlerle Buluştu

Whatsapp İhbar Hattı