Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 19.9 °C
Açık

Kuşadası'nda Kırmızı-Beyaz Dondurma ile Bayram Coşkusu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere özel bir sürpriz yaptı. Şehrin sevilen dondurmacısı Mustafa Korbo ile işbirliği yaparak, öğrencilere ücretsiz kırmızı-beyaz dondurma dağıtımı düzenlendi. Bu etkinlik, 9 Eylül İzmir'in kurtuluşunun yıl dönümüyle birleştirilerek milli birliğe vurgu yaptı.

  • 0
  • 32
Kuşadası'nda Kırmızı-Beyaz Dondurma ile Bayram Coşkusu
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası'nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, kırmızı-beyaz dondurmaların tadını çıkarırken aynı zamanda milli bayramın coşkusunu yaşadı. Özellikle tasarlanan bu dondurmalar hem görsel olarak dikkat çekti hem de öğrencilerin büyük beğenisini topladı. Mustafa Korbo, öğrencilerin mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu ve bu özel günde onlara küçük bir sürpriz yapmak istediklerini belirtti.

Bu anlamda Korbo; “Kuşadası belediye başkanımızla bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz etkinlik büyük ilgi görüyor. Çocuklar mutlu oluyor bu konuda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür ediyorum” dedi

Kuşadası'nda düzenlenen bu anlamlı etkinlik, öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü. Dondurma ziyafetini çeken öğrenciler Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Katılımcılar, kırmızı-beyaz dondurmaların hem lezzetli hem de anlamlı bir jest olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Etkinlik, öğrencilerin başarı dolu bir eğitim yılı geçirmeleri dileğiyle düzenlendi ve Kuşadası'nda unutulmaz bir gün yaşanmasına vesile oldu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Size muhalefet olmayı da öğreteceğiz

Kuşadası Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup sözcüsü Tümer Apaydın'dan Sert Tepki

Kuşadası'nda Yollar Yenileniyor, Değirmendere Mahallesi'ne Yatırım Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi Mevlid Kandili'nde kandil simidi dağıtımında bulundu

CHP süt üreticilerinin sorunlarını TBMM gündemine taşıdı

Kuşadası'nda Öğrenciler Barınma Sorunuyla Yüz Yüze: "Yüksek Kira ve Yurt Ücretleri Bizi Sokağa Atıyor!" Diyen Öğrencilerin Çığlığı

Whatsapp İhbar Hattı