Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 23.3 °C
-9999

Kuşadası’nda müzik yasağına uymayan iş yeri mühürlendi!

Kuşadası’nda 18 Haziran Salı günü gece saatlerinde müzik yasağına uymadığı gerekçesiyle polis memurlarının uyarıda bulunduğu iş yerinde polise mukavemet suçu işlenmesi nedeniyle eğlence mekanı 7 gün süreyle mühürlendi.

  • 2
  • 697
Kuşadası’nda müzik yasağına uymayan iş yeri mühürlendi!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Konuyla alakalı yapılan açıklamada, “18.06.2024 günü saat 02.30 sıralarında bir iş yerinde, müzik yayınını sonlandırmak üzere giden Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli iki Polis Memurumuza karşı meydana gelen görevli memura mukavemet suçu ile ilgili adli süreç devam etmekte olup, idari yönden bahse konu işyeri Mülki Amirin onayıyla 7 gün süreyle mühürlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (2)
  • Hakan Ersoy

    Hakan Ersoy

    Daha önce Hilton otelinde kalırken hem kış hem yaz günlerinde sabaha kadar çevreden gelen vahşi ses , güya müzik gürültüye karşı CİMER , emniyet , kaymakamlık her yere defalarca şikayet etmiştim hiç bir sonuç alınmamıştı? Memura mukavemet oldu diye mi bu ceza ? Meskûn mahallerde Sabah 2.30 a kadar 2 kişi para kazanacak diye anormal hoparlör normal mi ? Bu kararı alanlar uyusun bakalım o yerlerde sadece 1 gece ?

    23 Haziran 2024 14:43
  • Bir Kuşadası Sakini

    Bir Kuşadası Sakini

    Kuşadası Kaleiçi mevkisi kontrolden çıkmış durumda!!!! Bir sürü mekan, güya "Barlar Sokağı", haftanın 7 günü sabah 5e 6ya kadar gümbür gümbür müzik!!!! Sabah ezanı olmasa daha da devam ederler!!! Civarda yaşayan insanlar uyuyamıyor. Kimse bu mekanlara işlem yapamıyor mu??? Emniyet, Kaymakamlık, lütfen sizi göreve davet ediyorum. Gece müzik yasağı kaçta başlıyor??? 2 mi? 2'den sonra etrafın sessiz kalmasını sağlayın. Gecelerimiz zehir oldu!!!

    22 Haziran 2024 21:50
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Kaçak Sigara Operasyonu: Elektronik Sigara ve Isıtılmış Tütün Mamulleri Ele Geçirildi

Kuşadası emniyetinde yeni terfi

Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu: Skunk Tarlası Baskını!

Kuşadası'nda Kadın Cinayeti: Nebahat Yükçü'nün Acı Sonu ve Toplumun Feryadı

Kuşadası'nda Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 20 Kişi Yakalandı, Organizatörler Tutuklandı

Kuşadası'nda Lüks Cip Alev Alev!

Whatsapp İhbar Hattı