Dolar34.0379 TL
Euro37.9865 TL
Sterlin45.2339 TL
Aydın 20.9 °C
Açık

Kuşadası'nda Nem ve Bulutlar Ege'nin incisini Sarma Altına Alacak

Ege'nin gözde tatil beldesi Kuşadası, bugün nemli ve bulutlu bir havaya uyanacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, ilçede en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık ise 24 derece olacak. Yüzde 92'lere ulaşabilecek nem oranı, vatandaşları bunaltacak gibi görünüyor.

  • 0
  • 19
Kuşadası'nda Nem ve Bulutlar Ege'nin incisini Sarma Altına Alacak
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:


Kuşadası'nda gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Rüzgarın saatte 6 kilometre hızla esmesi beklenirken, nem oranının yüksek olması nedeniyle hissedilen sıcaklık daha yüksek olabilir. Bu durum, özellikle açık havada vakit geçirmeyi planlayanlar için rahatsızlık yaratabilir.

Kuşadası'nda yaşayanlar ve tatilciler, bugün nemli ve bulutlu bir hava ile karşılaşacaklar. Yüksek nem oranı ve parçalı bulutlu gökyüzü, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında olmasına rağmen, vatandaşların bunalmasına neden olabilir. Bu nedenle, özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkarken güneş koruyucu kullanılması ve bol su içilmesi öneriliyor.

Özetle, Kuşadası bugün nemli ve bulutlu bir havaya hazırlanıyor. Yüksek nem oranı ve parçalı bulutlu gökyüzü, vatandaşların konforunu olumsuz etkileyebilir.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası’nda ilkokul öğrencileri sağlıklı içme suyuna artık ücretsiz ulaşıyor

Kuşadası, Kruvaziyer Turizminde Yeni Bir Rekor Kırdı

EKODOSD Başkanı Bahattin Sürcü'den Uyarı

Kuşadası'nda Lüks Otel İhalesi: 35 Yıllığına Deniz Kenarında Bir Fırsat

Kuşadası'nda Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: Şehitler ve Gaziler Anıldı

Kuşadası'nda Bugün: Sıcaklıklar Mevsim Normallerinde, Nem Yüksek

Whatsapp İhbar Hattı