Dolar32.2520 TL
Euro34.9894 TL
Sterlin40.8834 TL
Aydın 22.8 °C
Açık

Kuşadası’nda sezonluk 1 milyon liraya kiralık villa

Aydın’ın dünyaca ünlü turistik ilçesi Kuşadası’nda yaz döneminin yaklaşmasıyla birlikte sezonluk daire ve villalara olan talep arttı. Kentte gayrimenkul danışmanlığı yapan Egemen Babaöz, “Şu an Kuşadası’nda kiralama fiyatları 150 bin liradan başlayıp, 1 milyon liraya kadar çıkıyor” dedi.

  • 0
  • 326
Kuşadası’nda sezonluk 1 milyon liraya kiralık villa
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası’nda turizm sezonunun başlamasıyla gözler gayrimenkul piyasasına çevrildi. Otellerin yanı sıra tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara da talep arttı. Denize olan konumuna ve özelliklerine göre sezonluk konut ve villaların kira fiyatları değişirken gayrimenkul danışmanları, kentte 1 milyon liraya kadar kiralık villaların olduğuna değindi.
“FİYAT YELPAZESİ ÇOK GENİŞ”
Kuşadası’nda uzun yıllardır gayrimenkul danışmanlığı yapan Egemen Babaöz, “Kuşadası yılın 12 ayı yerli ve yabancı turist ağırlıyor. Yaz sezonunun gelmesiyle taleplerde ciddi bir artış var. Şu an Kuşadası’nda 1 milyon liraya bile kiralık villa mevcut. Ultra lüks olarak adlandırdığımız bu villanın özel havuzu, 12 odası, jakuzisi, kapalı otoparkı, deniz manzarası gibi imkanları mevcut. Minimum fiyatlarda da 1 artı 1 eşyalı dairelerin sezonluk fiyatları 150 bin liradan başlıyor diyebilirim. Bu açıdan Kuşadası birçok bütçeye hitap eden imkanlar sunuyor” dedi.
YABANCI TATİLCİNİN TERCİHİ ‘SATIN ALMA’
Kuşadası’na gelen yabancı turistlerin ise tercihini konut satın almaktan yana kullandığına dikkat çeken Babaöz, “Yabancı turistlerin de gözde tatil merkezlerinden biri Kuşadası. Yabancılar genelde konut kiralamaktansa satın almayı tercih ediyorlar. İngilizlerin tercihi genellikle daire olurken Ruslar villa alıyorlar. Daire satın almak istediklerinde fiyatlar 75 bin avrodan başlarken villa tercih ettiklerinde fiyatlar 300 bin avrodan başlıyor. Konut satın alımında üst sınır neredeyse yok diyebilirim” diye konuştu.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası Kent Konseyi'nden iki yeni önemli meclis

Kuşadası'nda bugün hava nasıl olacak?

Başkan Ömer Günel, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Kuşadası hava durumu

Kuşadası'nın tarihi sokakları Başkan Ömer Günel ile değerleniyor

Ege Denizi’nde 50’den fazla deprem kaydedildi!

Whatsapp İhbar Hattı