Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 26.4 °C
Açık

Kuşadası'nda Şok Uygulamalarda Silahlar ve Ehliyetsiz Sürücüler Yakalandı

Aydın'ın ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen şok uygulamalarda önemli bir operasyon gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri tarafından yapılan denetimlerde, bir otomobilde ruhsatsız tabanca, kesici alet ve mühimmat ele geçirildi. Ayrıca, çok sayıda sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesildi.

  • 0
  • 141
Kuşadası'nda Şok Uygulamalarda Silahlar ve Ehliyetsiz Sürücüler Yakalandı
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:


Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı Yunus timleri, dün gece İkiçeşmelik Mahallesi’nde şok uygulamaları denetimi yaptı. Yaklaşık yarım saat süren uygulama sırasında, bir otomobil şüphe üzerine durduruldu. Ekipler tarafından otomobilde yapılan aramada, torpido gözünde 1 ruhsatsız tabanca ve 1 kesici alet ile tabancaya ait 24 fişek ele geçirildi.

Otomobilin sürücüsü hakkında işlem yapılırken suç unsurlarına el konuldu. Aynı uygulamada ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir başka otomobilin sürücüsü ise yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı. Ehliyetsiz olan sürücüye aracının da sigortasız olması nedeniyle toplam 27 bin 775 lira para cezası uygulandı. Ayrıca bir motosiklet sürücüsüne de ehliyetsiz araç kullanmaktan toplam 12 bin 977 lira ceza kesildi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

"Okul Müdürüne Silahlı Saldırı Girişimi: Kaçak Veli Kuşadası'nda Yakalandı"

Aydın'da Büyük Göçmen Operasyonu: 70 Kişi Yakalandı

Kuşadası ve Didim'de Bir Günde 34 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Kuşadası'nda Çocuk Parkı Vandalizm Mağduru

Aydın'da Kapsamlı Operasyon: 32 Şüpheli Yakalandı

Aydın'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu: Milyonlarca Liralık Ele Geçirildi

Whatsapp İhbar Hattı