Dolar34.0379 TL
Euro37.9865 TL
Sterlin45.2339 TL
Aydın 21 °C
Açık

Kuşadası'nda Uluslararası Voleybol Şöleni Başladı!

Aydın'ın Kalbi Voleybolla Atıyor Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kuşadası Voleybol Turnuvası, bugün start aldı. Sporseverler, üç gün boyunca sürecek turnuvada Türkiye'nin ve dünyanın güçlü voleybol takımlarını bir arada izleme fırsatı bulacak.

  • 1
  • 755
Kuşadası'nda Uluslararası Voleybol Şöleni Başladı!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası, voleybolseverleri ağırlamaya başladı! Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kuşadası Voleybol Turnuvası, bugün start aldı.
10, 11 ve 12 Eylül tarihlerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan turnuvada Türkiye'nin güçlü ekipleri ile Almanya'nın SSC Palmberg Schwerin takımı mücadele edecek.

Dört Dev Takım Mücadele Ediyor

Turnuvada, Türkiye'nin köklü kulüpleri Aydın Büyükşehir Belediyespor, VakıfBank Spor Kulübü ve Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün yanı sıra Almanya'nın güçlü takımı SSC Palmberg Schwerin yer alıyor. Bu dört dev takım, üç gün boyunca kıran kırana mücadele edecek.

Heyecan Dolu Maçlar Bekleniyor

Voleybolseverler, turnuva boyunca birbirinden heyecanlı maçlara tanık olacak. İlk günün maçlarında Aydın BBSK, Eczacıbaşı SK ile karşılaşırken, VakıfBank SK da Aydın BBSK ile mücadele edecek. İkinci gün ise VakıfBank SK ile Eczacıbaşı SK karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçlarında ise SSC Palmberg Schwerin, VakıfBank SK ve Eczacıbaşı SK ile karşılaşacak. Turnuvanın son gününde ise Aydın BBSK, SSC Palmberg Schwerin ile mücadele edecek.

Tüm Maçlar Ücretsiz

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sporseverlere müjdeli bir haber verdi. Turnuvaya katılım tamamen ücretsiz olacak. Sporseverler, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenecek maçları yakından takip etme fırsatı bulacak.

Turnuva Programı

10 Eylül:
15.30: Aydın BBSK - Eczacıbaşı SK
15.30: VakıfBank SK - Aydın BBSK
11 Eylül:
12.00: VakıfBank SK - Eczacıbaşı SK
18.00: SSC Palmberg Schwerin - VakıfBank SK
18.00: SSC Palmberg Schwerin - Eczacıbaşı SK
12 Eylül:
14.30: Aydın BBSK - SSC Palmberg Schwerin

Yorumlar (1)
  • Ünal Elbaş

    Ünal Elbaş

    Kuşadası gençlik Spor ilçe müdürlüğü Spor salonu nerede internet siteleri göstermiyor.nasil bir site yapiyorlar insanları turnavaya davet ediyorlar ama adres yok

    11 Eylül 2024 13:29
Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası International Dog Show: Türkiye'nin Köpek Şenliği

Bu Hafta Döviz Piyasalarında Nelere Dikkat Edilmeli? Değişkenlik Devam Edebilir

Dolar ve Altın Fiyatlarında Bugün Ne Oldu?

İzmir Körfezi üst üste 3 kez sallandı!

Kuşadası Körfezi'nde deprem!

Kuşadası Belediyesi’nde işçilerin maaş alacağı kalmadı

Whatsapp İhbar Hattı