Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 19.6 °C
Açık

Kuşadası’nda Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı

Kuşadası’nda 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı, renkli bir törenle başladı. İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen törene, Kaymakam İbrahim Keklik ve Başkan Vekili Ayşegül Taşdelen Dağlı, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman ve okul öğretmenleri katıldı.

  • 0
  • 40
Kuşadası’nda Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Rahime Bilici İlkokulu’nda gerçekleşen törenle yeni eğitim-öğretim yılına merhaba denildi. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve müzik dinletisi sunuldu. Minik öğrencilerin coşkusu ve öğretmenlerin heyecanı, salonda duygu dolu anlar yaşattı.

Kaymakam İbrahim Keklik yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için hayırlı olmasını diledi. Başarılar dolu bir yıl geçirmelerini temenni eden Keklik, öğrencilerin ülkemizin geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Vekili Ayşegül Taşdelen Dağlı ise öğrencilere derslerinde başarılar dilerken, öğretmenlerin de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kuşadası’nda yeni eğitim-öğretim yılı, coşkulu bir başlangıç yaptı. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, yeni bir döneme umutla bakıyor. İlçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen tören, eğitime verilen önemi bir kez daha gösterdi. Kuşadası Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin motivasyonları artırılmaya devam edecek.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Taşımalı Eğitim Hakkı İhlali Protesto Edildi!

Başkan Ömer Günel'den öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı jesti

Kuşadası'nda Eğitimde Alarm Zilleri Çalıyor!

KUTO ve MEYBEM işbirliğinde sertifikalı sınavlara devam

Kuşadası'nda Çocuklar Sözcüklerin Büyülü Dünyasına Şiirle Daldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, üniversite okuyacak gençlere seslendi

Whatsapp İhbar Hattı