Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 27 °C
Açık

Kuşadası'nda Yollar Yenileniyor, Değirmendere Mahallesi'ne Yatırım Devam Ediyor

Son 5 yılda kente 218 kilometrenin üzerinde yeni yol kazandıran Kuşadası Belediyesi, yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kentin yeni yerleşim bölgelerinden olan Değirmendere Mahallesi, belediyenin öncelikli yatırım alanlarından biri haline geldi.

  • 0
  • 39
Kuşadası'nda Yollar Yenileniyor, Değirmendere Mahallesi'ne Yatırım Devam Ediyor
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Değirmendere Mahallesi'ne Yaşam Kalitesi Artışı

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmalarıyla bölgenin alt ve üst yapısını güçlendirmeye devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce Göcek Kavağı 2. Sokak ve 3581. Sokak'ta sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, şimdi de 3888. Sokak'ta 2 bin 500 metrekarelik alanda bordür imalatı ve kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştiriyor.

218 Kilometrelik Yol Ağı

Kuşadası Belediyesi, 2019 yılından bu yana kente 933 milyon 702 bin TL'lik yatırımla 218 kilometrenin üzerinde modern ve konforlu yol kazandırdı. Bu sayede hem ulaşım kolaylaştı hem de kent estetiği yükseltildi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yaptığı açıklamada, "Kentin tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Değirmendere Mahallesi de bu çalışmalarımızın öncelikleri arasında yer alıyor. Bölgenin altyapısını güçlendirerek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Vatandaşlardan Memnuniyet

Değirmendere Mahallesi sakinleri, belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirtiyor. Yeni yapılan yolların hem ulaşımı kolaylaştırdığını hem de bölgenin değerini artırdığını ifade ediyorlar.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Size muhalefet olmayı da öğreteceğiz

Kuşadası Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Grup sözcüsü Tümer Apaydın'dan Sert Tepki

Kuşadası Belediyesi Mevlid Kandili'nde kandil simidi dağıtımında bulundu

CHP süt üreticilerinin sorunlarını TBMM gündemine taşıdı

Kuşadası'nda Öğrenciler Barınma Sorunuyla Yüz Yüze: "Yüksek Kira ve Yurt Ücretleri Bizi Sokağa Atıyor!" Diyen Öğrencilerin Çığlığı

Kuşadası'nda Kırmızı-Beyaz Dondurma ile Bayram Coşkusu

Whatsapp İhbar Hattı