Dolar33.8768 TL
Euro37.5640 TL
Sterlin44.5710 TL
Aydın 21.7 °C
Açık

Kuşadası'nda Zafer Bayramı Coşkusu Roman Müziğiyle Taçlandı

Kuşadası, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı görkemli bir kutlama ile taçlandırdı. İlçenin kalbi İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda düzenlenen Roman Orkestrası konseri, hem yerli halkı hem de turistleri coşturdu.

  • 0
  • 118
Kuşadası'nda Zafer Bayramı Coşkusu Roman Müziğiyle Taçlandı
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi tarafından özenle hazırlanan etkinlikte, Roman müziğinin büyülü notalarıyla unutulmaz bir gece yaşandı.

Belediye Başkan Vekili Gülden Akbulut, yaptığı konuşmada, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. Bu topraklar için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu gece, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biri. Hep birlikte kutluyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.

Roman Orkestrası, sahneye çıkmasıyla birlikte meydanı coşkuyla doldurdu. Genç ve yetenekli müzisyenler, geleneksel Roman müziğini modern dokunuşlarla harmanlayarak, dinleyicileri büyüledi. Romantik şarkılarla duygusal anlar yaşanırken, hareketli parçalarla da herkes dans etti. Özellikle genç solistin enerjisi, geceye ayrı bir renk kattı.

Kuşadası Belediyesi, bu etkinlikle hem yerel sanatçılara destek olmuş hem de ilçenin kültürel zenginliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Belediye Başkanı Ömer Günel'in daha önce yaptığı "Bu müzisyenler bizim çocuklarımız, Kuşadası Tepe Mahallesi'nin gururu." sözleri, orkestra üyelerinin yüzünü güldürdü ve onlara olan desteğin bir göstergesi oldu.
Konser boyunca sahnelenen göbek gösterileri de geceye ayrı bir renk kattı. Renkli kıyafetler ve enerjik danslar, izleyenleri büyüledi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Altın Fiyatları Rekor Kırdı: Fed'in Faiz Kararı Yatırımcıları Heyecanlandırıyor

Efes’in Üzerinden Gökyüzüne Bir Davet: THK Paraşüt Okulu!

Altın Fiyatları Fed Kararı Beklentisiyle Dalgalı Seyrediyor

Kuşadası'nda Narin Güran İçin Gözyaşları

Dolar ve Euro'da Bugünlük Son Durum: Türk Lirası Zayıflamaya Devam Ediyor

Kuşadası CHP ilçe örgütü 101 yılını kutladı

Whatsapp İhbar Hattı