Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.6 °C
Açık

Kuşadası Plajların da Uygunsuz Çadır Kamplarına İzin Yok

Kuşadası Belediyesi Başkanı Ömer Günel’in talimatı ile Güzelçamlı Mahallesi'nde yaşanan kontrolsüz ve uygunsuz kamp ve karavan kullanımına müdahale edildi. Mahalle sakinlerinin yoğun şikayetlerini göz ardı etmeyen Kuşadası Belesiyesi Zabıta ekipleri sahil şeridi ve site önlerindeki keyfi çadır kurulumlarına düzenli denetimlerle müdahale etti.

  • 0
  • 189
Kuşadası Plajların da Uygunsuz Çadır Kamplarına İzin Yok
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Zabıta Amiri Zafer Zengioğlu, "Kuşadası sahil şeridinde sürekli olarak denetim yapıyoruz. Uygunsuz yere çadır kuranlara önce uyarıda bulunuyor uyarıları dikkate almayan kişilere gerekli cezai işlem uyguluyoruz. Ücret karşılığında çadır kiralayan işletmelere de yasal işlem yapıyoruz" dedi.
Mahalle sakinleri zabıta uygulamasından memnuniyetlerini dile getirerek “Kişiler kafalarına göre yerlere çadır kuramazlar, bu hem görüntü gürültü kirliliğine neden oluyor” dediler.
Ankara'dan yazlıkçı olarak gelen Mustafa Keskin, "Özellikle gece geç saatlerde vatandaş tedirgin oluyor. Ayrıca pisliklerini ve çöplerini de etrafa saçıyorlar. Kamp yapmak isteyenler düzenli kamp alanlarına gitmeli”

Kuşadası Güzelçamlı'nda 3 yıldır kiracı olarak yaşayan Mehmet Ok, "Alınan karar doğrudur. Kuşadası Belediyesi’ni bu konuda tebrik ediyoruz," diyerek belediyenin çalışmalarına destek verdi. Komşu ilçe Söke'den sürekli Kuşadası Güzelyalı’daki sahili kullanan Canan Göbel ise, "Plajlar biraz halka ait olmalı. Çadır yerleri var. Çadır kurmak isteyenler orada vakit geçirebilirler ama vatandaşın ortak kullanım alanlarında bu şekilde işgal edemezler" diyerek düşüncelerini belirtti.
Kuşadası'nda uzun yıllardır yaşayan Mehmet, "Herkesin ortak alanlara saygı göstermesi gerekiyor" diyerek, belediyenin çalışmalarına destek verdi.
Kuşadası Belediyesi'nin Güzelçamlı'nda aldığı karar, hem çevreyi korudu hem de bölge sakinlerinin huzurlu bir tatil geçirmelerini sağladı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda 250 metrelik dev Türk bayrağı ile kurtuluş günü yürüyüşü

Kuşadası'nda Tarihi Bir Gün: Kurtuluşun 102. Yılı

Kuşadası'nda Öğretmenlere Narkotik Bilinci Eğitimi

Aydın'ın Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlanıyor: "Unutmayacağız, Anlayacağız, Yaşatacağız"

Kuşadası'nda Elektrik Kesintisi: İşte Etkilenecek Bölgeler!

Kuşadası 102 Yaşında! Coşkuyla Kutluyoruz!

Whatsapp İhbar Hattı