Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 19.6 °C
Açık

Kuşadasıspor'a Güçlü Destek!

Kuşadasıspor, yeni sezon öncesi önemli destekler alarak hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Uzun yıllardır kulübe sponsorluk yapan Eviz Yapı, bu yıl da desteğini sürdürürken, iş insanı Ferdi Gökçe de taraftarlara büyük bir jest yaparak maça davet etti.

  • 0
  • 147
Kuşadasıspor'a Güçlü Destek!
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Eviz Yapı'dan 9 Yıllık Sadakat

Kuşadasıspor Başkanı İsmet Türker, kulübün 90. yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen dayanışma yemeğini hatırlatarak; uzun yıllardır kulübe destek olan Eviz Yapı'ya teşekkür etti.

Türker, "Şakir Eviz, 9 yıldır bizim yanımızda. Sadece maddi değil, manevi olarak da büyük destek sağlıyor. Dün akşam düzenlediğimiz yemekte, Eviz Yapı'nın bu yıl da ana sponsorluğumuza devam edeceğini kamuoyuna duyurmaktan mutluluk duyduk" dedi.

Türker, taraftarlara seslenirken, "Tire'deki maçımıza tüm Kuşadalıları davet ediyorum. Bir takım, taraftarıyla güçlüdür. Sizler bizim yanımızda olursanız biz daha güçlü oluruz" şeklinde konuştu.

Şakir Eviz ise yaptığı açıklamada, Kuşadasıspor'a destek olmanın kendisine büyük bir onur verdiğini belirtti. "Yıllarca bağlandığım bu takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. Kuşadasıspor'un başarısı, tüm şehrin başarısıdır. Bu heyecana ortak olmak istiyorum" diyen Eviz, yeni sezonda takımın başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.

Ferdi Gökçe'den Taraftarlara Jest

Musaoğulları İnşaat sahibi Ferdi Gökçe’ de Kuşadasıspor'a olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Özer Türk Stadı'nın tadilatta olması nedeniyle maçların çevre ilçelerde oynanacağı bilgisini veren Gökçe, "Kuşadasıspor taraftarı için ‘bin’ bilet aldım. Ancak bu sayı artırılabilir. Tüm Kuşadalılar'ı Tire'deki maça davet ediyorum" dedi. Gökçe, takımların taraftarlarıyla güçlendiğini belirterek, taraftarların desteklerinin önemine vurgu yaptı.

Kuşadasıspor'un Hedefi Başarı

Kuşadasıspor yönetimi ve taraftarları, yeni sezonda başarılı olmak için büyük bir istek duyuyor. Kulübe verilen destekler, bu hedefe ulaşmak için önemli bir adım olarak görülüyor. Kuşadasıspor'un, hem ligde hem de kupada başarılı sonuçlar alarak hemşehrilerini mutlu etmesi bekleniyor.
Kuşadasıspor, hem yerel iş insanlarının hem de taraftarların destekleriyle yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Eviz Yapı'nın uzun yıllardır süren sponsorluğu ve Ferdi Gökçe'nin taraftarlara yaptığı jest, kulübün geleceği açısından umut verici. Kuşadasıspor'un, bu desteklerle birlikte daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadasıspor Kahramanmaraş Spor deplasmanı öncesi kenetlendi

Binnur Çimen Macaristan'da tarihi yazdı

Kuşadasıspor'un Üzücü Yenilgisi: Artvin Hopaspor Engellenemedi

Genç futbolcu kalbine yenildi

Kuşadasıspor'un Maç Yeri Değişti! Taraftarlar Tire'ye Davetli

Kuşadası Belediye Spor, Türkiye Sualtı Görüntüleme Şampiyonu!

Whatsapp İhbar Hattı