Dolar34.0896 TL
Euro37.9375 TL
Sterlin45.0944 TL
Aydın 19.3 °C
Açık

Kuşadasıspor'un Üzücü Yenilgisi: Artvin Hopaspor Engellenemedi

Ne yazık ki Kuşadasıspor, bu zorlu mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Böylece takım, sezon başındaki Anadolu Üniversitesi yenilgisinin ardından ikinci kez sahadan puansız ayrılmış oldu.

  • 0
  • 107
Kuşadasıspor'un Üzücü Yenilgisi: Artvin Hopaspor Engellenemedi
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadasıspor, sezonun ikinci haftasında deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaştı. Takım, kendi sahası olan Özer Türk Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle karşılaşmayı Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynadı.

Maç, 14 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da başladı. Kuşadasıspor Başkanı İsmet Türker, taraftarların maça ulaşımını kolaylaştırmak için ücretsiz otobüsler düzenlediklerini belirtti.

Kuşadasıspor, TFF 3. Lig'de zorlu bir maça daha çıktı.
Sezonun ikinci haftasında Artvin Hopaspor'u konuk eden Kuşadasıspor, deplasman zorunluluğu nedeniyle maçı Tire'de oynadı. Özer Türk Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle alınan bu karar, taraftarları maça ulaşımda zorlasa da kulüp, ücretsiz otobüslerle taraftarlarına destek oldu.

Maçın İlk Yarısı:

Karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekibin üstünlüğüyle geçti. 29. dakikada İdris Güneş'in kaydettiği golle Artvin Hopaspor, öne geçti. Kuşadasıspor, ilk yarıyı 0-1 geride kapattı.

İkinci Yarıda Deneyimler Yetmedi:
İkinci yarıda Kuşadasıspor, oyuna daha fazla oyuncu değişikliği yaparak beraberliği aramaya çalıştı. Ancak Artvin Hopaspor, sağlam defansı sayesinde rakibine fazla fırsat vermedi. Kuşadasıspor'un tüm çabalarına rağmen maç 1-0'lık skorla konuk ekibin galibiyetiyle sonuçlandı.

Kuşadasıspor İçin Zorlu Süreç Devam Ediyor:

Bu sonuçla birlikte Kuşadasıspor, ligdeki kötü gidişatını sürdürüyor. Takım, sezon başındaki Anadolu Üniversitesi yenilgisinin ardından ikinci kez puansız sahadan ayrılmış oldu. Önümüzdeki haftalarda alacağı sonuçlarla ligdeki yerini sağlamlaştırmayı hedefleyen Kuşadasıspor, taraftarlarının desteğine daha çok ihtiyaç duyuyor.

Maçın Diğer Detayları:

Gol Dakikaları ve Oyuncular: 29' İdris Güneş (Artvin Hopaspor)
Sarı Kartlar: 42' Batuhan Özduran (Kuşadasıspor), 56' Gökdeniz Varol (Kuşadasıspor), 58' Ender Alkan (Kuşadasıspor), 90+2' Oğuzhan Yeşilyurt (Kuşadasıspor), 90+6' Serkan Yola (Kuşadasıspor)
Değişiklikler: Maç boyunca her iki takımda da çok sayıda oyuncu değişikliği yapıldı.

Kuşadasıspor'un önünde zorlu bir maraton bulunuyor. Takımın, bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde olarak başarıya ulaşması bekleniyor.







Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadasıspor Kahramanmaraş Spor deplasmanı öncesi kenetlendi

Binnur Çimen Macaristan'da tarihi yazdı

Genç futbolcu kalbine yenildi

Kuşadasıspor'a Güçlü Destek!

Kuşadasıspor'un Maç Yeri Değişti! Taraftarlar Tire'ye Davetli

Kuşadası Belediye Spor, Türkiye Sualtı Görüntüleme Şampiyonu!

Whatsapp İhbar Hattı