Dolar33.9547 TL
Euro37.7362 TL
Sterlin44.8159 TL
Aydın 22.4 °C
Açık

Polisten insan kaçakçılarına suçüstü

Kuşadası Emniyeti Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Grup Amirliği ekipleri; “Göçmen Kaçakçılığı” yapan 3 şüpheli şahsı suçüstü yakaladı.

  • 0
  • 286
Polisten insan kaçakçılarına suçüstü
copyright © kusadasihaber.com.tr
Yazı Boyutu:

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti İle Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Hacıfeyzullah Mahallesi Notestik sahiline lastik bot ile bir grup düzensiz göçmenin indirildiği yönünde ihbar aldı. Harekete geçen ekiplerin bölgede yaptığı çalışmalarda, şüpheli hareketler sergileyen 1'i çocuk 4'ü yetişkin olmak üzere 5 Suriye uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Lastik botla düzensiz göçmenleri kıyıya bıraktıktan sonra yoluna devam eden göçmen kaçakçısı bölgede bulunan mobese kameralarından takip edilerek Karaova mahallesinde 5 yıldızlı bir otelin önündeki kıyıya yanaştığı sırada ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan E.Ö.(19) ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Düzensiz göçmenlerin yasa dışı yollardan ve sınırlar üzerinden Yunan adalarına gitmelerini sağlayan organizatörler A.T. (40) ve E.B.(29) araçlarıyla, Yavansu Mahallesi Esin Engin sokak üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki yasal işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen E.Ö., A.T. ve E.B. Göçmen Kaçakçılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda Yazın Sıcak Nefesi: Detaylı Hava Durumu Raporu

Türkiye'nin Döviz Açığı Alarm Veriyor: Firmalar Borçlanmaya Devam Ediyor!

Kuşadası Belediyesi, Çocuklara Özel Kapsamlı Bir Eğitim Projesiyle Örnek Oluyor

Global Ekonomide Denge Arayışı: Türkiye Borsası Ne Yapacak?

Altın Fiyatları Uçuşa Geçti! Gram Altın 2.734 TL'yi Gördü

Kuşadası'nda Zafer Bayramı Coşkusu Roman Müziğiyle Taçlandı

Whatsapp İhbar Hattı